Отборите на Лийдс и Уест Хам направиха зрелищно равенство в пряк сблъсък в битката

...
Отборите на Лийдс и Уест Хам направиха зрелищно равенство в пряк сблъсък в битката
Коментари Харесай

Лийдс и Уест Хем не си помогнаха много след голово шоу

Отборите на Лийдс и Уест Хам направиха зрелищно тъждество в директен конфликт в борбата за оцеляване в мач от програмата на 19-ия кръг на Премиър лийг. Лийдс откри чрез Вилфред Ньонто (27'). Уест Хем обаче реализира цялостен поврат чрез Лукас Пакета, който изравни от дузпа (45') и Джанлука Скамака (46'). В средата на второто полувреме Лийдс се върна в срещата и Родриго (70') оформи крайното 2:2

Равенството беше от изключително значение за Уест Хам, тъй като измъкна тима от " рисковата зона " и го изкачи до 17-ото място в класирането с 15 точки. Лийдс пък заема 14-о място с актив от 17 точки.

Срещата стартира двуостро и въпреки домакините да преобладаваха във владеенето на топката в началните минути забавни положения имаше и пред двете порти. Играчите на Лийдс се оказаха една концепция по-находчиви и вкараха попадение в 27-ата минута. Тогава Вилфред Ньонто се разписа с левия крайник откакто получи отлична асистенция от Крисенсио Самървил.

 Уест Хам опита да върне гола преди почивката и напъните им се отплатиха в добавеното време на първата част. Паскал Струйк от домакините спъна Джаръд Боуен и в последвалата дузпа Лукас Пакета изравни. Лийдс веднага потърси опцията да си върне преднината, само че не съумя и приключи полувремето при еднакъв резултат.

Второто полувреме продължи темпото от края на първата част и стартира с нов гол за Уест Хам. След неприятно отиграване на Брендън Аарансън топката стигна до Джанлука Скамака, който осъществя за 1:2 с шут от отдалеченост.

Този път обаче Лийдс намери метод да се върне и в 70-ата изравни чрез Родриго. В оставащите минути и двата тима направиха своите опити да завоюват, само че не излъчиха победител, разделяйки точките, като предложиха на неутралния фен представление, само че оставиха прекомерно неразбираемо бъдещето си във Висшата лига. Все отново има задоволително време до края на сезона, в което и Лийдс, и Уест Хам могат да се избавят от изпадането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР